Missie

Het is ons doel om goede en langdurige relaties tussen onze klanten en de door ons geworven werknemers op te bouwen. Met sommige klanten werken wij al een lange tijd samen. Dit getuigt van de grote stabiliteit van ons bedrijf en toont tegelijkertijd aan dat wij flexibel zijn en in staat om ons aan te passen aan de veranderende economische omstandigheden en behoeften van de arbeidsmarkt.

Iedereen die voor ons gaat werken wordt zorgvuldig gecheckt. Op deze manier bieden wij onze klanten uitsluitend gemotiveerde en geschikte werknemers..

Alles wat u verwacht van het meest vertrouwde bedrijf

Ons bedrijf kenmerkt zich door onze individuele benadering van ieder project. Onze consulenten voeren een gedetailleerde analyse uit van de behoeften en verwachtingen van opdrachtgevers, zodat we gezamenlijk de beste oplossing vinden en een optimaal kandidaat-profiel kunnen opstellen.

Samenwerking

We onderhouden steeds nauwe contacten met onze opdrachtgevers en werknemers om zo de samenwerking te optimaliseren.

Branches

Wij bieden onze opdrachtgevers zowel productiemedewerkers voor laaggeschoold werk, als hoog opgeleide specialisten in onder meer de volgende branches: Industriële productie, Verwerkende productie, Logistiek en Transport, Bouw, Administratie, Gezondheidszorg, ICT