Uitzenden van uitzendkrachten

Of u nu opzoek bent naar vakmensen of productiemensen voor langere tijd, wij kunnen u helpen! Wij kunnen uitzendkrachten inzetten voor zowel korte als langere projecten.
Dit kunnen zowel Nederlandse uitzendkrachten zijn als Oost Europese uitzendkrachten.Voor een permanente invulling van uw vacature kan TeamJobs personeel B.V. u ook bijstaan.
Wij doen hierbij een uitgebreide informatie navragen en indien nodig voeren we een gesprek.Wij beschikken over het NEN 4400-1 certificaat. Dit biedt onze opdrachtgevers het vertrouwen dat de diensten die wij leveren van goede kwaliteit zijn en conform geldende wet- en regelgeving.

Werkgevers

TeamJobs personeel is een uitzendbureau dat zich voornamelijk richt op de bemiddeling tussen Oost-Europeanen en werkgevers. Of het nu gaat om productie en industrie, de agrarische sector, bouw en wegenbouw, de metaalsector, vleessector, grond en sloopwerk, of om schoonmaak en logistiek en nog veel meer; Wij kunnen ze voor u leveren.TeamJobs personeel werft de vakmensen uitsluitend aan de hand van de functie. De opdrachtgever kan aan de hand van door ons aangeboden CV’s selecteren.

Bent u een werknemer?

Een baan vinden die echt bij jou past? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op met ons: info@teamjobspersoneel.nl